UPDATE: Gezien de Corona crisis en de klemmende adviezen vanuit de overheid heeft het bestuur van Ondernemersvereniging Kooypunt unaniem besloten de Open Dag Bedrijvenpark Kooypunt en Den Helder Airport te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum. Wij houden jullie op de hoogte als er een nieuwe datum is bepaald!

Kom naar de Open Dag op Bedrijvenpark Kooypunt en Den Helder Airport op zaterdag 18 april. Een kijkje achter de schermen bij interessante bedrijven én vele leuke activiteiten.

Zaterdag 18 april houdt Ondernemersvereniging Kooypunt in samenwerking met vele ondernemers een Open Dag op Bedrijvenpark Kooypunt en Den Helder Airport! Van 11.00-16.00 uur kunnen bezoekers een kijkje nemen bij verschillende bedrijven en zijn er tal van activiteiten te doen. “We willen iedereen uit Den Helder en omgeving laten zien wat hier gebeurt en dat er veel bedrijvigheid is ’’, zeggen de bestuursleden van Ondernemersvereniging Kooypunt.

Ontdekkingsreis op het bedrijvenpark
Het bestuur bestaat uit Jacques de Waal (NoordWest Services & Security), marco Bakker (Omnyacc), René de Visser (Rabobank Kop van Noord-Holland), Lisenka van der Wilt (P. Smit BV), Conny van den Hoff (Den Helder Airport), Theo Leek (Molenaar en Leek) en Anita Veenendaal (OneCircle/Keykeg). Jacques de Waal over de opzet: “Het is de eerste keer dat we een Open Dag organiseren. Bedrijvenpark Kooypunt en Den Helder Airport is een groot gebied met een diversiteit aan bedrijven. We laten graag zien wat we hier allemaal te bieden hebben. We zien deze Open Dag ook als een stukje reclame naar de toekomstige werknemers. We laten op deze manier zien wat voor verschillende en mooie bedrijven er allemaal in Den Helder gevestigd zijn waar je bij wilt werken!”

Ontdek welke bedrijven er allemaal mee doen aan de Open Dag en wat je er kan doen!
Deelnemende bedrijven

 

 

 

Centrale plek vol activiteiten
Er is een centrale tent op het terrein naast de McDonalds. Hier is het informatiepunt, een foodplein en zijn de kinderactiviteiten. Bezoekers kunnen bij het informatiepunt een plattegrond ophalen van het bedrijvenpark waar alle deelnemende bedrijven op staan. 

Er is dus genoeg te beleven tijdens de Open Dag op Bedrijvenpark Kooypunt en Den Helder Airport! Ontdek alle activiteiten!

Activiteiten Open Dag