Nachtelijke afsluitingen van Kooybrug en Balgzandbrug N99

Home » nieuws » Nachtelijke afsluitingen van Kooybrug en Balgzandbrug N99

In opdracht van Rijkswaterstaat voert Via Optimum volgende week onderhoudswerkzaamheden uit aan de afsluitboominstallaties, camera’s en verkeersseinen van de Kooybrug en de Balgzandbrug in de N99. Deze onderhoudswerkzaamheden worden gecombineerd met inspectiewerkzaamheden door Witteveen & Bos. Tijdens deze inspecties wordt onderzocht in welke conditie de bruggen verkeren. Dit betreft zowel de constructieve onderdelen, maar ook het wegdek en de installaties van de bruggen. Door de onderhouds- en inspectiewerkzaamheden te combineren, hoeven beide bruggen slechts eenmaal te worden afgesloten voor verkeer in plaats van tweemaal.

Afsluitingen en omleidingsroutes

Dinsdag 22 mei 23.59 uur tot woensdag 23 mei 05.00 uur

1. N99 Kooybrug in beide richtingen afgesloten

Het verkeer wordt omgeleid via de N9 en de N249, en omgekeerd. Hulpdiensten, vervoersdiensten, landbouwverkeer en (brom-) fietsers kunnen gebruik maken van de parallelweg (Balgweg). Aan de kopse kanten van de parallelweg komen verkeerregelaars te staan om dit verkeer door te laten. Voor overig verkeer is de parallelweg afgesloten.

Woensdag 23 mei 23.59 uur tot donderdag 24 mei 05.00 uur

2. N99 Balgzandbrug in beide richtingen afgesloten

Het verkeer wordt omgeleid via de N249, de N248 en de A7, en omgekeerd. Hulpdiensten, vervoersdiensten, landbouwverkeer en (brom-) fietsers kunnen gebruik maken van de parallelweg (Rijksstraatweg). Aan de kopse kanten van de parallelweg komen verkeerregelaars te staan om dit verkeer door te laten. Voor overig verkeer is de parallelweg afgesloten.

Onderaan dit bericht vindt u de omleidingstekeningen. De extra reistijd bedraagt ongeveer 30 minuten. Bij onvoorziene omstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld. U ontvangt van ons dan nader bericht.


Share Button

Reacties gesloten