Herstellen gootconstructie Parallelweg N9 Den Helder

Home » nieuws » Herstellen gootconstructie Parallelweg N9 Den Helder

Binnenkort worden er werkzaamheden uitgevoerd op de parallelweg van de N9 in Den Helder. De werkzaamheden bestaan uit het herstellen van een gootconstructie. Door het zware verkeer zijn de roosters uit de goot gereden; wanneer de roosters niet op hun plek liggen, vormt dit een veiligheidsrisico voor weggebruikers. Er wordt dan ook een nieuwe en deugdelijke gootconstructie aangebracht. Onder dit bericht vindt u een tekening van de locatie van de gootconstructie.

Maandag 30 april 07.00 uur tot vrijdag 4 mei 16.00 uur
Parallelweg afgesloten voor (vracht-)auto’s ter hoogte van de werkzaamheden aan de gootconstructie. Het verkeer wordt omgeleid conform de omleidingstekening die onder dit bericht toegevoegd is. Fietsers en bromfietsers kunnen wel gebruik blijven maken van de parallelweg.

Nood- en hulpdiensten kunnen met gepaste snelheid langs de werkzaamheden.

Vrijdag 4 mei 16.00 uur tot woensdag 9 mei 16.00 uur
In deze periode worden de werkzaamheden uitgevoerd zonder hinder voor het verkeer. Al het verkeer kan dan weer via de parallelweg.

Mogelijke geluidshinder
Bij de start van de werkzaamheden op maandag 30 april kan enige geluidshinder ontstaan tijdens het inzagen van het asfalt. Deze periode zal zo kort mogelijk worden gehouden. De geluidsgevoelige werkzaamheden worden uitsluitend overdag uitgevoerd.

Tot slot
Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld en opnieuw ingepland.

Share Button

Reacties gesloten