Glasvezelaansluiting op bedrijvenpark Kooypunt een feit bij voldoende belangstelling!

Home » nieuws » Glasvezelaansluiting op bedrijvenpark Kooypunt een feit bij voldoende belangstelling!

Photonic Networks gaat, bij voldoende belangstelling, het bedrijvenpark Kooypunt in Den Helder verglazen. Alle panden worden voorzien van een aansluiting zonder verdere abonnements verplichtingen tenzij daar bezwaar tegen is.

De glasaansluiting wordt aangelegd tot in de meterkast en daar afgemonteerd. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Zelfs als u al een glasaansluiting heeft, sluiten wij u graag aan en kunt u in de toekomst profiteren van onze aantrekkelijke abonnementen. Mocht u nu geen maar later wel een aansluiting willen dan zullen wel aansluitkosten in rekening gebracht worden.

Met deze glasvezelaansluiting is het mogelijk een verbinding te realiseren met snelheden tot 1 Gigabit per seconde. De geleverde internet snelheid is afhankelijk van het gekozen abonnement. De aangeboden abonnementen starten met €80 voor een Internetdienst van 50 Megabit per seconde. Deze diensten leveren een symmetrische Internet verbinding met servicedesk ondersteuning tijdens kantooruren. Alle abonnementen bieden de mogelijkheid om bestaande telefoonaansluitingen mee te nemen. Voor het telefoongebruik worden aantrekkelijke tarieven aangeboden.

Share Button

Reacties gesloten