UPDATE: Gezien de Corona crisis en de klemmende adviezen vanuit de overheid heeft het bestuur van Ondernemersvereniging Kooypunt unaniem besloten de Open Dag Bedrijvenpark Kooypunt en Den Helder Airport te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum. Wij houden jullie op de hoogte als er een nieuwe datum is bepaald!

Op het bedrijvenpark Kooypunt en Den Helder Airport zijn ontzettend veel interessante bedrijven die zeker een kijkje waard zijn. Veel van deze bedrijven zijn normaal niet open voor publiek, maar tijdens de open dag kan je een kijkje achter de schermen nemen!

Vepa Bins & Braspa
Krijg een rondleiding bij het distributiecentrum van Vepa Bins & Braspa, die het grootste en meest gevarieerde assortiment aan afvalbakken, garderobesystemen, kantooraccessoires, brievenbussen, kunstplanten, displays en interieurverzorgingsproducten binnen Europa heeft.

Jongejans Luchttechniek
Beleef hoe het is om als monteur van Jongejans Luchttechniek te werken. Stap in de schaarhoogwerker om leidingwerk op te hangen!

Witkamp Dienstverleners
Breng een bezoek aan Witkamp Dienstverleners, specialist in glas-, gevel & interieurreiniging. Zij geven demo’s met hogedruk units en je kan met een hoogwerker mee de lucht in, om van een mooi uitzicht over het Kooypunt te genieten.

Molenaar en Leek
Kom ook langs bij Molenaar en Leek, die al vanaf 1927 verhuizingen en transporten regelt. Zij geven verschillende demonstraties, zoals containerhandling en met de verhuislift.

Port of Den Helder
Alles weten over de activiteiten van de haven en beschikbare kavels op Kooypunt? Handig voor als je jouw bedrijf wilt starten of uitbreiden op een locatie met voldoende ruimte om te ondernemen, zonder daarvoor de hoofdprijs te hoeven betalen die je in de steeds groter wordende Randstad wel betaalt. Bezoek de stand van Port of Den Helder in de Waddenzaal van het Rabobank gebouw.

Den Helder Airport/CHC Helicopter
Heb je altijd al eens de kleurrijke bollenvelden vanuit de lucht willen bekijken? Een prachtig uitzicht over Den Helder en Julianadorp. Via de website van CHC Helicopter reserveer je eenvoudig een helikoptervlucht: https://onewave.nl/CHC/CHCTickets. En in het restaurant van Den Helder Airport kan je terecht voor hapje en drankje met uitzicht op de vliegactiviteiten.

Andere bedrijven die deelnemen aan de Open Dag zijn:
Renewi Offshore
Gemeente Den Helder
Rabobank Kop van Noord-Holland
TEDU opleidingen
Omnyacc, P. Smit BV

Noordwest Security& Services
OneCircle/Keykeg
DHSS
Bert’s Boxx
Boels

En er komen zeker nog bedrijven bij die meedoen.