UPDATE: Gezien de Corona crisis en de klemmende adviezen vanuit de overheid heeft het bestuur van Ondernemersvereniging Kooypunt unaniem besloten de Open Dag Bedrijvenpark Kooypunt en Den Helder Airport te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum. Wij houden jullie op de hoogte als er een nieuwe datum is bepaald!

Er is echt van alles te beleven tijdens de Open Dag op Bedrijvenpark Kooypunt en Den Helder Airport! Zowel bij de deelnemende bedrijven als bij het centrale plein naast tussen de McDonalds en de Rabobank.

Foodplein
Op het foodplein staan Brasserie de Keuken met koffie en thee, broodjes pulled pork en angus burgers. Mimi’s Pannenkoeken met pannenkoeken en wafel met toppings. Mr Fesco met luxe broodjes hotdog met diverse toppings. En voor de kinderen is er een limonadekraam.

Springkussens en schminken
Terwijl je even geniet van een hapje of drankje bij het foodplein, kunnen we kinderen hun energie kwijt op de springkussens of zich laten schminken.

Kleurwedstrijd
Voor de kinderen is er een kleurwedstrijd, waarbij ze leuke prijsjes kunnen winnen die onder andere door Jongejans Luchttechniek en de Rabobank beschikbaar zijn gesteld.

Een helikoptervlucht winnen!
Bezoekers kunnen een rondvlucht met een helikopter winnen boven Den Helder, verzorgd door CHC Helikopter. 

Coole activiteiten Marine
1. Hydrauliek kraan. Kinderen kunnen proberen de kraan te besturen en het gewicht wat aan de kraan hangt op de juiste plaats te navigeren!
2. Graveren van figuren
3. Spelen met grote spiralen 

Coole activiteiten Brandweer en Ambulance
1. Nieuwe blusvoertuig, inclusief materiaal als helmen en pakken zodat kinderen helemaal in brandweer stijl op de foto kunnen.
2. Demo Rookcontainer, een soort van escape room, waar je aan kan deelnemen.
3. Demo vlam in de pan
4. Demo ram de vlam, een containerwagen met allemaal spellen in en om de wagen die je onbeperkt kan spelen.
5. Paaltjes blussen
6. Ambulance wagen
, neem een kijkje in de ambulance!

Ijsje bij McDonalds
Kinderen t/m 12 jaar kunnen kunnen bij de informatiestand op het centrale plein een muntje krijgen om een gratis ijsje te halen bij de McDonalds. Let wel, dit geldt voor de eerste 200 kinds die een muntje ophalen, dus op=op.